A honlap

I LOVE RIO egy portál egyedülálló filozófia, amely a társadalmi, kulturális és történelmi szerkezetére, a gyönyörű város Rio de Janeiro, Brazília.


A város múltját, jelenét és lehetséges kerülnek bemutatásra a könnyed és játékos módon, hogy azok hozzáférhető és vonzó a lakosok, látogatók és a közönség messziről. Egy eredeti, pozitív és expanzív lencse segít az olvasónak, hogy érdemben megértsék, és vegyenek részt a rejtélyek és a mágia a Carioca kultúra. A honlap következik a barátságos szerkezet, könnyen használható, intuitív, és vizuálisan kellemes bemutató cikkek idegenforgalmi, kulturális, zenei, gasztronómiai, életmód, éjszakai élet, a divat, sport, üzleti, történelem, Niterói és számos városban Rio de Janeiro állam. A szövegek egészítik ki lenyűgöző képek a legkiválóbb minőségű, és minden egyes kiszerelése vitrinek Rio panorámás mélységet és tisztaságot.


Rio de Janeiro fotók

FILOZÓFIÁJA


A mintegy 25.000 oldalnyi tartalmat, I LOVE RIO kínál az új turisztikai-kulturális értelmezése - bemutatása mellett hasznos információkat a látogatók és a turisták számára egyaránt, a portál célja megmutatni, hogy egyes kulturális szempontból Rio de Janeiro jött, hogy dolgozzon, kifejtve, hogy ezek a helyek életét érinti, hagyományait Rio lakosok és Rio művészeti és kulturális termelés.

I LOVE RIO ismertet projektek és kapcsolódó kezdeményezések a természet, a környezet megóvását, és harmonizáció, a térségi fejlesztési - Azon kívül, hogy közvetlen kapcsolatot biztosít a különböző intézmények felelős ezeket a tevékenységeket és projekteket. A portál széles körben hangsúlyozza a természet tisztelete, valamint a környezetvédelem fontosságát mindenekelőtt.

Része I LOVE RIO szentelt 16 különleges város az állam Rio de Janeiro - minden egyes ilyen várost a honlap kiemeli a történelem, a természet, a helyi kulturális rendezvények, ellátás és szállás lehetőségeket; növelését célzó érdeke Nemzetközi turisták számára az egész állam Rio de Janeiro mellett a Capital.