Elosztás

A honlap hirdetési hajtja három elv: ingyenes vagy támogatott forgalmazás, célzott terjesztési és kreatív tartalmak terjesztését és a kapcsolódó kínálatát.


Vannak különböző I LOVE RIO termékek, amelyek közül néhány ingyenes a fogyasztás és elosztás, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek nem kell fizetni semmit, hogy olvassa el a gazdag és informatív történelmi és kulturális tartalom, valamint a forgalmazók nem kell fizetni, hogy a honlap áll a rendelkezésére, mint termék az ügyfelek számára kínált.


Rio de Janeiro fotók

GLOBÁLIS JELENLÉTÉNEK


Része a I LOVE RIO értékesítési stratégia magában foglalja szabott tervek és partnerség fejlesztések a márkák és termékek, nyilvánosságra hozatala, Rio de Janeiro kultúra és a kép mind nemzeti, mind globális szinten.

Míg a portál eléri a nemzetközi láthatóságot és a márka ismertségét szabad és egyedi tartalmat bemutatott több mint 50 nyelven, helyi Carioca kínálatát elérheti mélyen Brazília széles választéka révén a fogyasztói termékek.

A közös fejlesztése turisztikai és kulturális tartalmak online és nyomtatott kiadványokat, valamint a képviselő termékek Carioca kultúra, egymásra épülő bővülő több termék márkaismertség.


Szabott szerkesztői tartalom párosítva egy egységes márka arculat minden gyártmány sorozatban, magyarázatára használják, és támogassák az összes kínálatát, miközben keretezés belül Carioca történelem és kultúra.


Átívelő re gasztronómia fotóalbumok, a kozmetikai termékektől az sporteszközök, I LOVE RIO elkötelezett a nyilvánosságra hozatala néhány ékessége a Cidade Maravilhosa egyre nagyobb horderejű, innovatív és kreatív módon.